Skip to content
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
SEKSAS TELEFONU – KĄ SAKYTI?

SEKSAS TELEFONU – KĄ SAKYTI?

Taigi, ką turėtumėme sakyti sekso telefonu metu?


Frazės, kurias pravartu prisiminti sekso telefonu metu

Pateikiame sąrašą frazių, kurios itin pravers sekso telefonu metu. Pirmoji iš frazių skamba taip:
- „Mano sąžinė yra visiškai švari, tačiau mano troškimai, susiję su tavimi, yra netgi labai nešvarūs“. Greičiausiai sutiksite, kad ši frazė tikrai gali priversti mylimo žmogaus širdį plakti greičiau.
Kitos frazės:
- „Norėčiau savo pirštais „prabėgti“ visu tavo kūnu“;
- „Mane užveda vien mintys apie tave“;
- „Negaliu sulaukti momento, kai turėsiu tave savo glėbyje“;
- „Tu esi ta nuodėmė, kurią noriu kartoti ir kartoti“;
- „Jeigu aš tau papasakočiau visas savo fantazijas, kuriuose pagrindinį vaidmenį vaidini tu…“;
- „Ar jauti, kaip mano pirštai lėtai slenka tavo kūnu“;
- „Norėčiau tave „suvalgyti“;
- „Svajoju apie tą akimirką, kai galėsiu tave iš tiesų paliesti. Juk žinai, kad mano prisilietimai veda tave iš proto“;
- „Šiąnakt mylėsiuosi su tavimi iki pat tos akimirkos, kol pabusiu“ ir t. t.
Telefoninio sekso metu verta nepamiršti detalių: detaliai ir su smulkmenomis papasakokite, kokius erotinius rūbus vilkite, kaip padedate savo partneriui ar partnerei nusirengti, kaip nusirengiate patys, kur numetate rūbus, įgarsinti, kaip tuo metu jaučiatės, kaip į tai reaguoja Jūsų kūnas ir pan.

Ar tinkamos frazės yra viskas ko reikia tobulai sekso telefonu patirčiai?

Tinkamos frazės, su kuriomis jau susipažinote kiek anksčiau, yra pagrindas, tačiau vien jų nepakanka. Norint, kad sekso telefonu patirtis būtų kuo geresnė, būtina atsižvelgti į tam tikrus dalykus. Pirmiausia, nepamirškite, kad seksui telefonu, kaip ir seksui apskritai, reikia laiko. Tinkamai parinktas laikas padės Jums ir Jūsų partneriui greičiau įsijausti į „procesą“, atsipalaiduoti ir mėgautis. Seksas telefonu, kai šalia sėdi vadovas, tėvai ar kiti artimi žmonės yra tikrai „nepatogus“ ir nekeliantis malonumo, išskyrus atvejus, kai žmonės yra linkę į tam tikrus kraštutinumus. Visų antra, derėtų įsitikinti, ar Jūsų antroji pusė yra pasiruošusi sekso telefonu „sesijai“. Jeigu žmogui nėra priimtinos nešvankios kalbos, seksas telefonu nėra pats geriausias sumanymas. Galiausiai, nepamirškite gauti savo partnerio sutikimo užsiimti šia sekso forma.


Kas turėtų inicijuoti seksą telefonu?

Visiškai nesvarbu, kas inicijuos seksą telefonu – Jūs ar Jūsų partneris ar partnerė, svarbu – išlavinta vaizduotė bei tinkamos intonacijos. Seksuali verbalinė komunikacija, išsilaisvinant iš tabu temų bei girdimas geidulingas alsavimas padeda sukurti aistringą bei seksualumu dvelkiančią nuotaiką telefoninio sekso metu. Ypač susijaudinus nuo kalbų, galite pradėti naudoti mėgstamus sekso žaisliukus: vibratorius, masturbatorius ir kitus, įsivaizduojant, kad partneris yra šalia. Duslus, prislopintas moters balsas, itin veiksmingai jaudina vyriškąją giminę, o perdėti, nenatūralūs šūkčiojimai, aimanos veikia priešingai. Dėmesys intymioms smulkmenoms, kurios yra žinomos tik sekso telefonu dalyviams, taip pat veikia itin erotiškai.
Ankstesnis straipsnis Seksas po gimdymo - kada galima?
Kitas straipsnis KAIP VEIKIA VIBRATORIUS?

10% papildoma nuolaida!

Užsisakykite Aistra naujienlaiškį ir gaukite 10% nuolaidą pirkinių krepšeliui!