Skip to content
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
Konsultantė išbando: GLAS Orange Tickler

Konsultantė išbando: GLAS Orange Tickler

Susipažinkime. Šiandien mano rankose vienas iš daugelio "Gläs" kolekcijos siūlomų stiklinių penio imitatorių. Vos tik pravėrus dėžutę,  pirmiausia akis pavergia vaizdas - sekso žaislas nustebina subtiliu dizainu, kuris ne tik kaitina vaizduotę, bet ir galėtų papuošti kiekvieną miegamąjį, elegantiškai nugulęs ant naktinio stalelio, laukdamas savo eilės solo ar porų žaidimuose...

Paėmus sekso žaislą į rankas, jaučiama itin maloni gaminio medžiaga - slidi, aptakių bei nugludintų formų, kurios žada švelnią stimuliaciją, su žaismingais iškilimais paviršiuje,  kurie garantuoja stipresnius pojūčius - tai STIKLAS.

Man bandant susipažinti su gaminio išvaizda bei formomis, tyrinėjant paviršių šiltais delnais, stiklinis penio imitatorius taip pat sušilo, prisitaikydamas prie mano kūno temperatūros, bylodamas apie tai, jog būtent stiklas gali būti viena iš tų medžiagų, kurios leis mano kūnui pasinerti į skirtingų pojūčių gelmes...

Pabandykime.

Preliudijos metu esu pakankamai gerai sudrėkusi, todėl naudojant šį sekso žaisliuką, papildoma lubrikacija yra nebūtina. Tai įtakoja gaminio medžiaga - STIKLAS, kuris ypač lengvai slysta paviršiumi, todėl, nepažeidžiant odos gleivinės,  yra nesunkiai įvedamas į vidų net be papildomų lubrikantų.

Dėl itin lengvo gaminio slydimo paviršiumi, jis yra tinkamas tiek vaginaliniams, tiek analiniams malonumams. Abiem atvejais, skirtingiems pojūčiams sukurti, naudoju abu penio imitatoriaus galus. Vienas iš jų siauresnis, kitas - platesnis, todėl akcentuojant būtent analinę stimuliaciją, šis sekso žaislas puikiai tiks tiek pradedančiajam, tiek jau šiek tiek pažengusiam.

Vos tik naujasis "draugas" atsiduria manyje , jaučiu budinantį šaltuko pojūtį, tačiau gaminys labai greitai prisitaiko prie mano kūno temperatūros, ją išlaikydamas visų žaidimų metu. Jeigu šilumos norisi dar daugiau, sekso žaisliuką galima pašildyti po šilto vandens srove. Kraujo priplūdimas į lytinius organus dėl šilumos antplūdžio yra staigesnis ir stipresnis, todėl ir orgazmas yra pasiekiamas daug lengviau bei greičiau.  O norintiems šiek tiek atsigaivinti, siūlau save ar savo partnerį pažadinti gaivinančia vėsa - tiesiog pakišk stiklinį žaisliuką po šalto vandens srove ir pamatysi, kaip oda pasipuoš maloniais šiurpuliukais...

Argi ne puiku? Vienu šūviu nušaunu net kelis zuikius :) Įsigijusi tik vieną sekso žaislą galiu mėgautis tiek vaginaliniais, tiek analiniais malonumais, naudodama skritingų apimčių gaminio galus, o įvairesniems potyriams sukurti, galiu eksperimentuoti su šilumos ir gaivinančios vėsos teikiamais pojūčiais.

Gaminio priežiūra - ypatingai lengva. Stiklas nesunkiai nuplaunamas šiltu vandeniu ir muilu, todėl man nebūtina  papildomai investuoti į sekso žaisliukų valiklį. Be to, kartu su šiuo sekso žaisliuku galima naudoti įvairius stimuliacinius kremukus bei purškaliukus, nesibaiminant, jog jų sudėtyje esančios medžiagos gali ardyti gaminio medžiagą.

Esi pradedantysis (-čioji)? Pažengęs (-sioji) sekso žaisliukų pasaulyje?
O gal tinginukas, kuris mėgsta tik vibruojančius sekso žaislus,  nudirbančius visą darbą už tave?
Garantuoju, jog dėl teikiamų pojūčių gausos, elegantiški rankų darbo stikliniai sekso žaislai tiks ir patiks visiems, net ir tiems tinginukams..
Atėjo metas tau
Išsirinkti.
Susipažinti.
Pabandyti.
Ir mėgautis...

NORIU ĮSIGYTI ORANGE TICKLER!

Ankstesnis straipsnis Kaip atlikti Kėgelio pratimus?
Kitas straipsnis Ką erotiško dovanoti Kalėdų proga?

10% papildoma nuolaida!

Užsisakykite Aistra naujienlaiškį ir gaukite 10% nuolaidą pirkinių krepšeliui!