Skip to content
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
5% nuolaida pirmiems kartams, kodas: pirmaskartas
NORIU SEKSO – KĄ DARYTI?

NORIU SEKSO – KĄ DARYTI?

Gyvenime būna dar ir taip, kad vienam iš partnerių sekso norisi daugiau ir dažniau, nei antrajai pusei, arba tos antrosios pusės, su kuria galėtumei mėgautis sekso teikiama nauda ir malonumais, iš viso nėra.

Esu moteris, kuri nori mylėtis dažniau, nei mano antroji pusė. Ką daryti?

Tyrimai rodo, kad moterys, net ir trokštamos sekso, sugeba atrodyti „šiam reikalui“ abejingomis. Deja, vyrai nesugeba skaityti minčių, todėl blogai interpretavę Jūsų siunčiamus signalus, gali suprasti priešingai, t.y., jiems gali pasirodyti, kad Jūs visiškai nenusiteikusi seksui, todėl net nebandys prie Jūsų priartėti. Kad neliktumėte ant ledo su įkyria mintimi „Noriu sekso“, galite išbandyti seną kaip pasaulis būdą, kuris pasiteisina visada. Šis būdas visiems žinomas – tai tinkama komunikacija. Apie seksą ir savo poreikius turėtumėte kalbėti atvirai. Žinoma, tai nebūtinai turėtų būti tiesmuka, bet kartais geriau taip, negu tikėtis, kad jis atspės ko Jūs trokštate.

Esu vyras, kuris nori mylėtis dažniau nei mano antroji pusė. Ką daryti?

Vyrų seksualinis potraukis yra stipresnis. Galbūt todėl sekso trūkumu dažniausiai skundžiasi būtent stiprioji lytis. Priešingai nei moterims, vyrams dažniausiai nėra būtinos ilgos preliudijos, kad jie galėtų seksualiai susijaudinti, todėl juos užvesti gali, atrodytų, nereikšmingi ir visiškai neseksualūs dalykai. Susijaudinai, norisi sekso, bet iš savo antrosios pusės girdi tik griežtą „NE“? Ką tokiais atvejais daryti? Tokiais atvejais yra dvi išeitys. Pirmoji – nuslopinti „troškulį“ ir susitaikyti su likimu, o antroji – nuoširdžiai pasikalbėti su savo antrąja puse apie savo poreikius ir išgyvenimus, susijusius su sekso trūkumu.

Ką daryti tais atvejais, kai pokalbiai nepadeda, o ganytis „svetimose pievose“ nesinori?

Nuoširdžiai pakalbėjote su savo vyru arba moterimi, bet vis tiek sėdite su mintimi, kad „noriu sekso“? Pats laikas į savo dienotvarkę įtraukti masturbaciją. Taip, supratote teisingai. Masturbacija gali būti kaip „užkandis“ prieš pagrindinį „patiekalą“, todėl visas abejones meskite į šalį.

Masturbacijai, kaip ir seksui, reikia nusiteikti, o tam puikiai padeda tinkama atmosfera. Žinoma, tokią atmosferą sunku susikurti, kai aplinkui zuja vaikai ar kiti šeimos nariai, bet viskas yra įmanoma. Žaisdami su savimi būtinai naudokite lubrikantą, nes jis padės sumažinti trintį bei užtikrins ilgalaikį slydimą. Masturbacijai galima įsigyti ir „sunkesnės ginkluotės“, t. y., įvairių masturbatorių. Vaginos arba penio imitatoriai, vibratoriai, sekso lėlės ir kitos masturbacijai skirtos priemonės padės paįvairinti solo žaidimus, ko pasekoje atsikratysite įtampos, atsipalaiduosite, pagerinsite nuotaiką, miego kokybę, geriau pažinsite savo kūną bei įgysite daugiau pasitikėjimo juo ir, žinoma, iš savo galvos išmesite tą įkyrią mintį „noriu sekso“.
Ankstesnis straipsnis KODĖL SEKSO METU NEJAUČIU MALONUMO?
Kitas straipsnis LUBRIKANTAI NĖŠČIOSIOMS - KĄ TURĖTUME APIE JUOS ŽINOTI?

10% papildoma nuolaida!

Užsisakykite Aistra naujienlaiškį ir gaukite 10% nuolaidą pirkinių krepšeliui!